Orkestre

Jensen, Bugge & Høirup

Lyt og del

Jensen & Bugge + HøirupSamarbejdet mellem harmonikaspiller, Mette Kathrine Jensen, violinist Kristian Bugge og jeg selv, er stille og roligt groet i løbet af de seneste år.

Vi har bl.a. indspillet med den gamle dansk-amerikanske fiddler, harmonikaspiller og traditionsbærer, Dwight “Red” Lamb, og udgav i 2014 albummet “Live in Denmark 2”, sammen med Dwight.

Allerede i 2013 rejste vi til Québec i Canada, for at spille på en stor harmonikafestival i Montmagny, og i 2014 indspillede vi et album med melodier relateret til musikdirektør Borcher Madsen, som levede på Lolland Falster som levede på Lolland-Falster og som i juli 2015 ville have fyldt 200 år. Albummet “Slid din tid” udkom i juni 2015, og fik gode anmeldelser rundt omkring i verden.

I 2017 spillede vi med Dwight Lamb rundt i Danmark og på folkBaltica festivalen i Flensborg og Ecernsförde, som trio på Færøerne i juli måned og i Danseladen på Musik over Præstø Fjord Festival i august.

I 2018 spillede vi en turné rundt i Danmark, og i 2019 turnerede vi med Dwight i USA hvor vi bl.a. spillede på Nisswa Stämman i Minnesota. Få meget mere at vide på: www.dktrio.dk

Videos med Jensen, Bugge & Høirup