Ny duo arbejder med danske folkesange gennem århundreder

15 sep
Mia Guldhammer (sang og perc) & Morten Alfred Høirup (Guitar & sang). Foto: Jes Paul

Så har Mia Guldhammer og jeg sørme startet en duo som skal arbejde med de danske viser, ballader og folkesange i det hele taget.

Det var ikke noget jeg lige havde set komme, men spændende dét er det, og vi er allerede godt i gang med ny  facebookside, video og koncerter på programmet.

Mia Guldhammer er en af vore mest respekterede folkesangere herhjemme, og samtidig er hun min personlige favoritsanger på den danske folkemusikscene, så det kunne næsten ikke blive bedre, set med mine øjne.

Mia turnerer ofte i Danmark og internationalt med bl.a. middelalderorkestret Virelai og med folktronica bandet Mallebrok.

I de kommende måneder skal vi bl.a. spille på den tyske Windros Winter Folk Festival, og senere i 2019 spiller vi bl.a. på Musik over Præstø Fjord Festival og i Folk Club Mors – og mere er på vej.

Du kan få meget mere at vide om duoen Mia Guldhammer og Morten Alfred Høirup her på siden, og herunder kan du desuden se en video som min gamle ven og radio- og filmmusikkollega, Jes Paul, har skudt så mesterligt, uden et eneste klip: