Følg mig og min musik på Bandcamp.com

19 nov
Et hurtigt foto af min Bandcamp.com-side hvor du kan følge mit og mange andre spændende komponisters arbejde, og evt. købe musikken hjem til din computer.

Følg mig på Bandcamp.com via linket her: mortenalfredhoirup.bandcamp.com 

Efteråret er over os og jeg bruger lige nu tid på at bygge en side på bandcamp.com, hvor du kan følge med i den musik som jeg komponerer og indspiller både alene og med gode kollegaer.

Det er gratis at snuse rundt og ‘prøvelytte’, og her er rent faktisk tale om en helt ny og yderst mangfoldig verden af ofte ret anderledes musik fra alle mulige steder og genrer.

Her på mine ‘gamle’ dage bliver jeg mere og mere fascineret af det at komponere musik selv, og på at få den indspillet sådan som jeg gerne vil have det. På min bandcamp-side kan du lige nu høre nogle af mine mange kompositioner som jeg i årenes løb har indspillet og udgivet med dygtige kollegaer fra Danmark og udland.

Du kan nu følge med i hvad der sker med min musik, og du kan købe udvalgte kompositioner, hvis du hører til dem som godt kan lide at opbygge din helt egen unikke musiksamling. Og du må forresten også meget gerne sprede det glade budskab.